Kategorier:

söndag 19 juni 2011

Härliga fyllebravader!

Det är då kul att lyssna på alla Marres berättelser när hon kommer hem efter en kväll ute med vännerna.
Igår kom hon hem runt halv fyra på morgonen och det var då inte hennes fel att det blev så sent. Hon hade stått och vänta på min bror, med hans flickvän i över en timme på stan.
han skulle komma och plocka upp dem med sin chaufför direkt efter krogen, men var så full att han hittade på annat under tiden istället.

Tur, det kanske. Som jag fattade hade Johanna, Marre och Johannas kompis det rätt trevligt ändå där de stod.

Marre kommer som sagt allt hem med en massa roliga, eller roliga och roliga, men underhållande historier efter att hon har varit ute på tu man hand.
Den här gången hade hon stött ihop med en gammal vän som hon inte träffat på över tio år. Det fanns anledning till varför de inte setts på så länge, en hel del trassel och svek.
De hade setat och skrattat tillsammans med  det övriga gänget som var ute hela kvällen, men sen blev det dags för att gå på toaletten och de skulle gå tillsammans som vi tjejer gör. Varför gör vi det??

Väl inne på toaletten hade den här vännen börjat prata om att hon skulle göra något som hon minnsann aldrig vågat förr och börjat på världens kärleksförklaring till Marre och att hon ville leva ut sin lesbiska dröm tillsammans med henne i alla sina dagar ungefär...Marre bara stirrade på henne och sa: - Jag har familj och barn och jag älskar DEM!
Kan meddela att den här tjejen har kille och 3 barn som hon tydligen var beredd att offra! Herregud!

Hon fortsatte sin kärleksförklaring och Marre blev till slut så arg att hon bara öppnade toalettdörren och kastade ut henne i från toan och skrek: - Dig vill jag aldrig se mer, du kan dra åt helvete!

Marre var sjukt besviken eftersom hon trodde att hon återfunnit en vän som hon trots allt haft väldigt roligt tillsammans med tidigare i livet, men som nu tydligen var ute efter något helt annat.

marre bad henne lämna krogen och det gjorde hon. Kort därefter skulle Marre också lämna krogen för att möta upp min brors flickvän Johanna. Hon går ut och möter Johanna som planerat, då kommer den här tjejen efter och börjar med sin kärleksförklaring.
Marre berättade att Johanna såg ut att vara beredd att döda Marre ungefär för att hon trodde att det var något mellan dem, men icke det icke! Johanna lugnades och den här tjejen blev än en gång tillsagd att dra åt helvete och det gjorde hon också denna gång.

Marre hade även sagt åt henne att bara för att hon valt att leva ett hetrofasad liv så skulle hon inte komma här och tro att hon skulle kunna förstöra mellan oss. Det var något hon själv valt och fick leva med!
Härlig hon är min Marre!

Till slut kom min bror och Marre kom äntligen hem till vår varma säng. =)

1 kommentar: